fbpx

ISMERJEN MEG BENNÜNKET!

30 év tapasztalata és szakértelme minden gumicserénél

A MechanicalGumi csapataként már 30 éve, nap mint nap azon dolgozunk, hogy minél több család és vállalkozás számára tegyük elérhetővé a biztonságos és élményteli vezetést.

100% MINŐSÉG
100% KÉNYELEM

Munkánk minőségében nem ismerünk kompromisszumot, hiszen egy nem megfelelően megválasztott és szerelt gumiabroncs számos kisebb-nagyobb kellemetlenséget, akár balesetet is okozhat a gépjármű tulajdonosának.

Profi csapatunk, profi eszközökkel, EU szabványoknak maximálisan megfelelő körülmények között gondoskodik az ön autójáról, kisteherautójáról, buszáról vagy mezőgazdasági munkagépéről. Technikai hátterünk olyan megoldásokat (pl. 3D-s képdiagnosztika, lézeres centrírozó gép) is lehetővé tesz számunkra, melyek más gumiszervizeknél csak nagyon ritka esetben elérhetőek.

Amíg a csapatunk tagjai dolgoznak, ön a modern, légkondicionált várónkban egy kávé vagy üdítő mellett várhatja meg gépjárművét. Gyermekek számára még játszósarkot is kialakítottunk, hogy számukra is könnyedebb legyen a várakozás.

SZOLGÁLTATÁSOK AZ ÖN KÉNYELMÉÉRT

Szolgáltatásainkkal tovább szeretnénk növelni az ön kényelmét és elégedettségét. Gumihotelünk azoknak jelent megoldást, akik nem szeretnék téli-nyári gumijaikat otthon tárolni a következő cseréig. Mi ezt profi és maximálisan biztonságos környezetben tesszük meg ön helyett

Szeretné jobban megismerni a szolgáltatásainkat? 

VÁRJUK SZERETETTEL TELEPHELYÜNKÖN!

Büszkék vagyunk arra, hogy ma már a több mint 10.000 m2 nagyságú telephelyünkön, 10 szerelőálláson tudunk segíteni az önhöz hasonló felelősségteljes ügyfeleknek megtalálni a számukra – és persze gépjárműveik számára – a legoptimálisabb gumiabroncsot, keréktárcsát, illetve akkumulátort. 

Óriási raktárkészletünknek köszönhetően nem ismerünk lehetetlent: nálunk bármilyen személygépkocsi-, kisteherautó-, teherautó-, busz-, mezőgazdasági- vagy munkagép gumiabroncsot megtalál!

Mindez lehetetlen lenne szakértői csapatunk, munkatársaink
és profi vezetőink nélkül.

Bemutatjuk csapatunkat:

Uchály Attila

| Ügyvezető |

+36 30 201 4429

Uchály Zsuzsanna

| Kiskereskedelmi Vezető |

+36 20 438 6097

Pelle Georgina

| Értékesítő |

Szabó Viktória

| Értékesítő |

ELÉRHETŐSÉGEK

Telephelyünk

2220 Vecsés,
Külső Gyáli út
hrsz. 0220/4

Nyitvatartás

Hétfőtől- Péntekig
07:30-17:00

Szombat: zárva

Vasárnap: zárva

Küldjön üzenetet!

8 + 3 =

© MECHANICALGUMI.HU, 2024. MINDEN JOG FENNTARTVA.

Designed & Powered by WebesPro