fbpx

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK
(GYIK)

Nem tudom pontosan, milyen típusú és méretű gumikra van szükségem. Tudnak segíteni?

Természetesen. De mielőtt segítséget kérne, nézze meg az autója gyári méreteit a tanksapkánál, vagy az ajtót kinyitva az oszlopon levő táblácskán! Ha személyesen ellátogat szervizünkbe, kollégáink szakszerű tanácsot tudnak adni a megfelelő méret és típus kiválasztásában.

Milyen felnit ( keréktárcsát) ajánlanak?
Honlapunkon a „kerékshop” fülre kattintva lépésről lépésre be tudja azonosítani a gépjárműje típusát, évjáratát, stb., amíg eljut a felnikínálatig az autójára ajánlott felniméretekkel.
Hívjanak bizalommal a +36 20 462 4992 számon további információért.
Mikor szükséges időpontot foglalnom gumiabroncs cseréhez?

Szezonális gumicsere idején érdemes az IDŐPONTFOGLALÁS menüpontban tájékozódni és akár több nappal előtte lefoglalni az Önnek megfelelő időpontot. Időpontot foglalni CSAK személy és SUV gépjárművekre lehetséges.

Szezonon kívül bejelentkezés nélkül fogadjuk kedves ügyfeleinket.

Mennyi ideig tart a gumicsere? Meg tudom várni a helyszínen?

Természetesen meg tudja várni a helyszínen. A gumicsere elvégzésének ideje több tényezőtől függ, általában 20-40 percet vesz igénybe.

Milyen garanciát vállalnak a gumikra és a szervIzre?

A gumiabroncskra a gyártó ad egy és öt év közötti időtartamra, a plussz extra garanciákért kattintson a fentebbi linkkekre.
A szervizszolgáltatásainkra a törvényben meghatározott garanciális feltételek vonatkoznak.

Nem tudom hol tárolni a lecserélt gumiabroncsokat. Tudnak ebben segíteni?

Gumihotel szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésükre az időszaki tárolásban

Mikor és meddig tudom tároltatni a téli / nyári gumiabroncsaimat/ kerekeimet?

A szezonális cserét követően a következő szezonális cseréig tart egy tárolás időtartama, melyet az itt hagyás időpontjában kell fizetni. A nálunk felejtett tárolt abroncsokat maximum 2 évig tároljuk.

Tudják-e a jeladós szelepet programozni vagy ha nincs ilyen szelepem, van-e Önöknek?

Tudunk szenzoros (TPMS) szelepet programozni (oktatni). Ha Önnek nincs, nekünk van raktáron.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK
AZ IDŐPONTFOGLALÁSHOZ

Mennyivel előre érdemes időpontot foglalnom?
Új- és visszatérő ügyfeleinknek hála a tavaszi- és őszi szezonokban láthatóan megnövekszik a forgalom a szerelő állásainkon, így ezen időszakokban érdemes akár 1-2 héttel korábban időpontot foglalnia.

Az aktuálisan szabad időpontokat minden esetben ellenőrizheti az Időpontfoglalás oldalon, a táblázatban az adott napra kattintva.

Honnan tudom, hogy sikeres volt az időpont foglalásom?

Amennyiben a kiválasztott időpont utáni felugró ablakban minden szükséges információt megad, valószínűleg sikeres volt az időpont foglalása. Ebben az esetben e-mailben is küldünk Önnek visszaigazolást erről. Amennyiben nem érkezne meg az e-mail, kérem keressen bennünket bátran: +36 20 462 4992 vagy info[kukac]mechanicalgumi.hu

Mégsem jó az időpont, amit foglaltam. Mit tegyek?

Amennyiben mégsem megfelelő az az időpont, amit foglalt, kérjük a lehető leghamarabb jelezze azt felénk telefonon (+36 20 462 4992), vagy e-mailben (info[kukac]mechanicalgumi.hu), hogy át tudjuk azt adni egy másik ügyfelünknek. Ez után pedig bátran foglaljon új időpontot!

Mennyi ideig tart a gumicsere? Meg tudom várni a helyszínen?

Természetesen meg tudja várni a helyszínen. Általánosságban elmondható, hogy egy személygépkocsi esetében a gumicsere általában 20-40 percet vesz igénybe. Amennyiben új gumikat is szeretne vásárolni és még nem biztos a típust és méretet illetően, kérjük érkezzen 5-10 perccel hamarabb, hogy szakértő kollégáink ebben is a segítségére lehessenek.

Tudok új gumit is venni, vagy vigyek magammal?

Igen! Az időpont kérésnél három opció közül választhat: meglévő gumikat hoz magával, nálunk tárolt abroncsát szeretné felszereltetni, vagy új gumikat szeretne vásárolni.

Miért nem tudok kisteherautóra időpontot foglalni?

Időpont foglaló rendszerünket úgy alakítottuk ki, hogy személygépkocsiknak megfelelően 1 órás sávokra legyenek beosztva a választható időpontok. A kisteherautók és kisteherautónak minősülő személygépkocsik esetében a szereléshez / cseréhez szükséges idő nagyban függ a kocsi és a gumik típusától, méretétől és a használattól is. Így előre nem tudjuk biztosítani, hogy egy órában belefér a csere.

Ilyen esetekben, kérjük, keressen bennünket telefonon (+36 20 462 49 92), vagy e-mailben (info[kukac]mechanicalgumi.hu)!

Hol tudom megvárni az autóm, amíg elkészül?

Új, modern, légkondicionált ügyfélvárónk maximálisan megfelel az Európa Uniós szabványoknak. Kényelmes foteljeinkben, egy finom kávé vagy üdítő mellett a speciális üvegfalunkon keresztül nézheti a gumicserét, szerelést, amit az autóján végzünk. Kisgyermekes családokra is gondoltunk, hiszen a váróban egy kis gyereksarkot is kialakítottunk, asztallal, színezővel.

ELÉRHETŐSÉGEK

Telephelyünk

2220 Vecsés,
Külső Gyáli út
hrsz. 0220/4

Nyitvatartás

Hétfőtől- Péntekig
07:30-17:00

Szombat: 8:00 – 13:00

Vasárnap: zárva

Küldjön üzenetet!

3 + 6 =

© MECHANICALGUMI.HU, 2020. MINDEN JOG FENNTARTVA.

Designed & Powered by WebesPro